Positieve Smoothie

Ontdek de vreugde van gezond en kleurrijk eten met de Positieve Droomdiertjes Smoothie! Deze heerlijke en voedzame smoothie zit boordevol verse ingrediënten die niet alleen goed zijn voor het lichaam, maar ook voor de geest. Met de positieve energie van Gezonde Gigi als gids, zal deze smoothie jouw kinderen zeker enthousiast maken over gezond eten. Probeer het nu en beleef samen een smaakavontuur met onze vrolijke Droomdiertjes!

Ingrediënten:

  • 1 banaan

  • Handvol verse spinazie1

  • kopje verse bessen (aardbeien, bosbessen, frambozen, etc.)

  • 1 kopje magere yoghurt of plantaardige yoghurt

  • Honing of ahornsiroop (optioneel, voor zoetheid)

  • IJs (optioneel, voor een koude smoothie)

Bereiding: Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde smoothie.

Proef en voeg indien nodig wat honing of ahornsiroop toe voor wat extra zoetheid.

Serveer de Positieve Droomdiertjes Smoothie in kleurrijke bekers met een leuke rietje. Laat de kinderen hun eigen smoothies versieren met een paar verse bessen bovenop.

En vergeet niet, maak van het bereiden van de Positieve Droomdiertjes Smoothie een gezellig familiemoment! Laat je kinderen vol trots hun favoriete fruit in de blender gooien en laat ze de magische knop indrukken om alles te mixen tot een heerlijke smoothie. Samen kunnen jullie lachen, spelen en genieten van dit smakelijke avontuur.

Geef je kinderen de ruimte om hun eigen creativiteit te uiten door de smoothie te versieren met kleurrijke bessen, frambozen of aardbeien bovenop.

Een mooie tijd om te verbinden, te lachen en te genieten van dit bijzondere moment met je kinderen. De Positieve Droomdiertjes Smoothie is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook voor het hart. Het creëert kostbare herinneringen die een leven lang meegaan.

Proost op een gezond drankje!

Vorige
Vorige

Positief Ouderschap